black hole 27 - digitalni

  • "... probu ovoga kabela preporučio vlasnicima koji su u svoje DAC-transport kombinacije značajnije ulagali, startavši od npr. onih koji posjeduju Simaudio Moon 300D, Bryston BDA-1 i DAC-ove slične klase. No, svakako bih probu ovoga digitalca posebno preporučio svima koji su se odlučili za DAC-ove ultimativne razine, kao što su Berkeley Alpha DAC, dCS Debussy, Esoteric D-07 i drugi. Uz uvjet da kompletan sustav može adekvatno popratiti njihove mogućnosti, Black Hole 27-D mogao bi postati neizostavna komponenta na putu u digitalnu čaroliju.. ..."

             

Recenzije

 Nova serija 3 Sumic Audio


 Black Hole 27


 DCS Puccini i Sumić OCC ULTIMATE


 Reference USB - digitalni


 black hole 27 - digitalni


 black hole 13 - interkonekt


 Black hole 17 - interkonekt


 black hole 3 - zvučnički


 BLACK HOLE 7 - interkonekt


 Black hole 7 - interkonekt


 Black Hole 7 - Interkonekt


 Black Hole 2 - Interkonekt


 Black Hole 4 - Interkonekt


 Black Hole 8 - Zvučnički


 Black Hole 6 - Zvučnički


 Black Hole 2 - Interkonekt


O NAMA

SUMIC AUDIO kabele konstruira i proizvodi ing. Damir Sumić od 1997. godine. Njegov su zaštitni znak kabeli napravljeni od VC (vacuum cryogen) srebra čistoće 6N, spiralne geometrije i dielektrika od zraka i teflona. Prvi javno predstavljeni kabeli nose naziv SILVER COTTON, a pojavili su se 1997. godine, a nakon toga vrlo uspješna serija BLACK HOLE 2005...

SAZNAJ VIŠE

PREZENTACIJE

U audio svijetu vrlo je važno stalno dokazivanje kvalitete i održavanje kontakta sa publikom, Za tako nešto zasigurno je bitno sudjelovanje na sajamskim priredbama kao i organiziranje samostalnih prezentacija. SUMIC AUDIO može pohvaliti sa brojnim uspješnim promocijama, opetovano potvrđujući svoje mjesto u samom vrhu High-End ponude audio kabela.

SAZNAJ VIŠE