Recenzije

Interkonkecijski kabeli

Black Hole 13 – Interkonekcijski

Ovo su kabeli za kvalitetne sustave s highend natruhama u kojima se ono što Black Hole 13 kabelima “nedostaje” ionako ne bi moglo čuti, čak ni kad bi se sustav povezao najboljim kabelima iz Sumic Audijove game ili bilo kojim drugim vrhunskim modelom. To su sustavi koji su ograničeni ustrojem i posljedično cijenom koštanja. S njima će svaki takav sustav zvučati najbolje što može, a i sami kabeli će u njima biti iskorišteni do maksimuma.

Pročitaj recenziju »
Interkonkecijski kabeli

Black Hole 17 – Interkonekcijski

Zvukovni timbar instrumenata bio je naglašeno točan i prirodan, a vokali prozračni i u sjajnom tajmingu, uz vrhunsku artikulaciju i pjevnost. Zvukovna je, pak, slika bila jasno vidljiva i do opipljivosti očita u svim trima dimenzijama. Deset mjeseci razvoja, isprobavanja brojnih kombinacija i slušanje na različitim pozicijama u audiosustavu pokazali su se sasvim isplativima. Jer Black Hole17 su nešto novo u odnosu na sve prijašnje Sumic Audio kabele.

Pročitaj recenziju »
Zvučnički kabeli

Black Hole 3 – Zvučnički

Iako se može činiti da je ovo vrlo skup kabel, napominjem da je u Sumic Audio katalogu ovo tek drugi model odozdola! Skoro pa entry level. No kvaliteta ima svoju cijenu koju trebate platiti. Ovo je kabel za one audiofile koji imaju audio sustav koji je sposoban pratiti ovaj nivo, kao i za sve one audioljupce koji nemaju predrasuda, te znaju prepoznati kvalitetu i visok nivo muzikalnosti. Topla preporuka!

Pročitaj recenziju »
Interkonkecijski kabeli

Black Hole 7 – Interkonekcijski

Black Hole 7 po svojim soničnim, ali i tehničkim karakteristikama ulazi u kategoriju najboljih. Ono što ga pomalo distancira od ostalih iz te grupe jest cijena. Naime, u tom društvu on je cijenom (naj)pristupačniji, dok su mu neki od takmaca iz te grupe i višestruko skuplji. Iako ta cijena, pogotovo za naše domaće prilike nije mala, sagledavajući situaciju u širem kontekstu, promatrajući spomenute konkurente, kao i omjer uloženo/dobiveno, Black Hole 7 zaslužuje, bez imalo zadrške sve petice.

Pročitaj recenziju »
Interkonkecijski kabeli

Black Hole 2 – Interkonekcijski

Ovi high-end proizvodi odmah uzrokuju zapanjujuću prisutnost detalja koji su dotad bili skriveni tko zna gdje. Glazbena šuma najednom se razbistri pokazujući drvo po drvo, granu po granu sve do najsitnijeg treperenja i najmanjih listića. Osjećaj da ste promijenili samo interkonekcijske kablove zamijenilo sustav »poskupio« za značajnu količinu novaca. Konačno je davno zaboravljena želja za preslušavanjem svih ploča ponovno zaživjela i obuzela me mladenačka znatiželja: čega sve ima na nosačima zvuka što dosad nisam mogao čuti? Ovi su kablovi nešto zaista posebno.

Pročitaj recenziju »