Recenzije

Interkonkecijski kabeli

Black Hole 4 – Interkonekcijski

Black Hole 4 sve oblikuje gotovo komorno -sa superiornom pažnjom i detaljima, tako da ćete se često pitati da li ste prije uopće tako dobro poznavali glazbu kao s ovim kabelom. Delikatni pristup timbru, dinamički i tonski kontrasti, savršen balans instrumenata i oblikovanje tekstura prava su gozba za uši. Ovi su kabeli potpuni uspjeh. Poslušajte ih, sve vrvi od dokaza u prilog napisanom.

Pročitaj recenziju »
Zvučnički kabeli

Black Hole 8 – Zvučnički

Visinska perspektiva došla je kao logička posljedica svega. Na snimkama iz stvarnih koncertnih ambijenata bez ikakva naprezanja mogla se uočiti holografska slika orkestra koji se stepeničasto uzdiže od prvog k posljednjem redu, s udaraljkašima na vrhu. Nema dvojbe da će Sumic Audio Black Hole 8 biti kompliment svakom kvalitetnom, dobro ugođenom audio sustavu.

Pročitaj recenziju »
Zvučnički kabeli

Black Hole 6 – Zvučnički

Sigurno će biti onih koji će ovaj test proglasiti “pohvalnijim” od onoga Black Hole 8 kabela. No, on to ipak nije. Sigurno ne u mjeri u kojoj se ta dva kabela stvarno razlikuju u usporednom testu. Međutim, radi se o dvama ipak slično zvučećim kabelima, ali drukčijih tonskih nijansa, koje su kod “petice”zasigurno posljedica nazočnosti zlata (što je u mnogo čemu plus), ali i manjeg broja vodiča (što se kod zvučničkih kabela zasigurno osjeti).

Pročitaj recenziju »