Recenzije

Nova serija 3 Sumic Audio HIFI kabela

Sumic Audio poznat je na ovim prostorima kao jedan od prvih domaćih proizvođača audio kabela čiji su se modeli našli u HIFI sustavima mnogobrojnih audiofila. Iza tvrtke stoji Damir Sumić, vlasnik i konstruktor, osoba koja glasi kao legenda u audiofilskom miljeu. Teško da postoji netko tko je iole duže u ovom sportu, a da se nije bar jedanput susreo s nekim Sumic Audio kabelom.

Pročitaj recenziju »
Interkonkecijski kabeli

Black Hole 27 – Interkonekcijski

Proizvođači kabela pogotovo oni manji uz svo inžinjersko znanje i iskustvo do krajnjih i najboljih rezultata velikim dijelom dolaze i empirijom a uvjeren sam da čak i sreća igra određenu ulogu. Gospodin Sumić siguran sam napravio je ovaj fantastičan kabel zahvaljujući svakom od ova tri faktora. U moj je sistem donio ljepotu a meni bezgranični užitak slušanja .

Onima koji žele najbolje svakako bih preporučio da ovaj kabel uzmu u najozbiljnije razmatranje pri kupnji a onima poput mene kojima je preskup da ga barem preslušaju

Pročitaj recenziju »
Ultimate kabeli

DCS Puccini i Sumić OCC ULTIMATE

Ti su kablovi i Krell-a podignuli stepenicu više i tek onda sam shvatio da je Puccini mogao pokazati svu svoju raskoši uveliko zahvaljujuci i Sumicu. Kablovi Sumic OCC Ultimate toliko su dobri da usporedni test tih sa još nekoliko vrhunskih kablova vjerojatno nekoj sljedecoj recenziji.
Do tada stay in peace with digital, love analog.

Pročitaj recenziju »
Digitalni Kabeli

Reference USB – Digitalni

Na kraju moram konstatirati da osobno nisam očekivao u tolikoj mjeri čujnu razliku kakva se dogodila po uključenju Sumic Audio Reference USB kabela u sustav povezujući računalo i DAC. Osim toga još se jednom potvrdio utjecaj koji na zvuk imaju USB interkonekti u „Computer Audio“ aplikacijama. A što se tiće ovog Sumic Audio modela mogu samo podići palac gore, te konstatirati kako je g. Damir Sumić i na ovom polju, u najmanju ruku ravnopravan svim referentnim modelima ove kategorije kabela iz kataloga renomiranih svjetskih proizvođaća. Bravo!

Pročitaj recenziju »
Digitalni Kabeli

Black Hole 27 – digitalni

Probu ovoga kabela preporučio vlasnicima koji su u svoje DAC-transport kombinacije značajnije ulagali, startavši od npr. onih koji posjeduju Simaudio Moon 300D, Bryston BDA-1 i DAC-ove slične klase. No, svakako bih probu ovoga digitalca posebno preporučio svima koji su se odlučili za DAC-ove ultimativne razine, kao što su Berkeley Alpha DAC, dCS Debussy, Esoteric D-07 i drugi. Uz uvjet da kompletan sustav može adekvatno popratiti njihove mogućnosti, Black Hole 27-D mogao bi postati neizostavna komponenta na putu u digitalnu čaroliju.

Pročitaj recenziju »